JohnTillieFinePrints
DownloadCategorieBARTHwissellijsten2

Als official dealer van de gepatenteerde wissellijsten van het kwaliteitsmerk BARTH kunnen wij u een brede collectie van houten en aluminium lijsten aanbieden. Deze lijsten zijn leverbaar in standaard maten maar kunnen ook geheel op maat gemaakt worden om uw in te lijsten werk zo optimaal mogelijk uit te laten komen.

Niet alleen kritische consumenten maar ook galeries, musea en kunstenaars kiezen voor BARTH lijsten. Het geheim van de BARTH wissellijst zit in het gepatenteerde vierpuntsophangsysteem dat het gewicht van de lijst gelijkmatig verdeelt over de achterwand. Het resultaat ; de achterwand blijft volledig vlak en de lijst is eenvoudig uitgebalanceerd op te hangen. De speciale roestvrijstalen klemmen houden de afbeelding in de lijst op zijn plaats en verdelen de druk in de lijst evenredig. Het wisselen van een afbeelding is heel eenvoudig.

BARTH lijsten hebben een stijlvol en hoog afwerkingsniveau. In plaats van de standaard glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas kunt u ook kiezen voor ander glas met een ontspiegelende en/of UV-werende eigenschap zoals bijvoorbeeld het Tru Vue Conservation Clear glas of het door BARTH LarsonJuhl ontwikkelde CLARITY, een zeer fraai ontspiegeld glas.

Hoefboomgaard 2, 6227ER Maastricht

Email : info@johntilliefineprints.com

Tel : 043 - 3613523

item2