JohnTillieFinePrints

Een mooi ingelijst werk is een aanwinst voor uw interieur. Daarbij is het van belang dat de lijst het kunstwerk versterkt maar niet overheerst. In onze lijstenmakerij te Maastricht kunt u aan de hand van een grote collectie monsters de juiste keuze maken zodat u later met plezier naar uw ingelijst werk zult blijven kijken. Wij doen daarbij onze uiterste best om de meest optimale combinatie voor u samen te stellen.

Er is ruim voldoende keuze, zowel in klassieke als ook moderne lijsten. De collectie varieert van voordelige profielen tot exclusieve, overhoeks verwerkte lijsten. Ook leveren wij de bekende kwaliteitslijsten van het merk BARTH, een uitgebreide serie van houten en aluminium wissellijsten met een hoog afwerkingsniveau. Deze zijn leverbaar in standaardmaten maar kunnen ook geheel op maat gemaakt worden.

Aan iedere inlijsting wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Voor origineel werk op papier is conserverend inlijsten hierbij het uitgangspunt. Dit betekent dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van zuurvrije materialen van topkwaliteit.

nburbanloft

Wat lijsten wij in ?

Olieverf- en acrylschilderijen ( ook opspannen op spieraam ), Tekeningen, houtskool, pastel, aquarels, Gravures, etsen, Litho,s , zeefdrukken, Posters, affiches en foto's. Maar bijvoorbeeld ook geboortekaartjes, diploma's, certificaten, borduurwerken en spiegels op maat.

Hoefboomgaard 2, 6227ER Maastricht

Email : info@johntilliefineprints.com

Tel : 043 - 3613523

item3